29 jan. 2010

Grattis på födelsedagen till mig själv!!

Idag har vi fått ett förstahandskontrakt!! Kollektiv med 3 bra tjejor i Hagsätra from 1 mars!!

Sen bjöd pappa mig på lunch, sen jobbade jag lite, nu tittar jag på tv och gör mig snygg för sen ska jag bli firad och sen ska jag bli full.

Hyresvärden ba "inga galna fester", klara ba "du skulle sagt att vi gillar fantasy och inte människor" haha, fast jag vet inte om han hade fattat att det innebär att vi inte gillar fester.

HEJDÅ! Och grattis till mig!! Ett år till avklarat!

27 jan. 2010

Vackra djur gör fula saker

Skönt att Jan Björklunds lösning på att svenska studenter är dåliga på matte och fysik är att ställa högre krav och ha fler nationella prov. Jan Björklund är inte ett särskilt vackert djur.

På fredag fyller jag år! Hipp hurra för mig *är 5 år* Jag ska äta mat hos mami och papi (läste förresten att mami och papi är "ungdomsslang") och sen kareoke med vänner. Kom och fira mig på K Kareoke för jag är himla gullig.

Idag jobba och möte och jobba, ikväll handla mat och städa lägenheten. Hatar fan husgöra, ska flytta hem till mamma, hon har i alla fall städerska *borglig*

18:03 När jag var liten så älskade jag onsdagar. Alla andra dagar fick jag stå ute vid brevlådan vid 07:15 och vänta på skolbussen. Men på onsdagar hade jag sovmorgon och vi var bara 4 elever som hade det så då kom det en taxi och hämtade mig istället. Jag kommer inte ihåg så mycket från tiden innan jag flyttade till Stockholm, jag kommer ihåg skolbussen, när katten blev överkörd och jag hittade dens ena öga några meter bort, jag kommer ihåg när de asfalterade vägen, jag kommer ihåg att jag skyndade mig från skolbussen för att inte missa Lilla huset på prärien och att det en gång i veckan kom en bokbuss och stannade utanför vår gård. Då fick jag gå ombord och välja veckans ranson av böcker. Jag tycker än idag att det är imponerande att bokbussen kom, vi hade ju inga grannar så den kom bara för vår skull.

Ja, asså jag kommer från landet. Hittade Skandiamäklarnas annons, de kallar gården "Exklusiv hästgård" LOL



Nu ska jag städa ordentligt, lägga ansiktsmask, duscha länge, måla naglarna och äta wasabiärtor. HEJDÅ!

23 jan. 2010

BLABLABLA

Igår lurade jag hem Kattis till mig, vi drack rosa bubbel, spelade dataspel och snackade om killar. Sen blev vi fulla, då åt vi pommes frites och fisk.

Ganska ofta när jag hör folk prata, framför allt om jag inte deltar i samtalet så vill jag bara ställa mig upp och skrika BLABLABLA.

22 jan. 2010

jag hjärtar uttrar!

Min kille skickade den här, det gjorde min kväll:

21 jan. 2010

yey!!!

Okej, jag tänkte utlysa en belöning till den som kunde lösa mitt problem, men det blir nog jag som får pengarna!! Jag har hittat en utbildning som jag inte bara vill gå utan som dessutom ges på distans så jag kan läsa från både Stockholm och Ontario!! Peppen!!!!!!!! SÅ LYCKLIG!! Och jag får min jävla utbildning och mamma blir glad.

13:12

Mailade mamma och sa att jag hittat en utbildning jag vill gå, fick detta som svar:

Toppen att du kom på något, jag fattar ju ingenting.

18:14

Min älskade bror Edvard är i Taiwan, idag har han skrivit på facebook:

Nu får du fan förklara dig här, har du gått och betuttat dig med någon vägarbetare från Kanada? Att undanhålla sånt här får mig att fundera om du verkligen är min favoritsyster trots allt...

Han har bara en syster.

Snart kommer mamma med hundarna!! Jippie!

20 jan. 2010

oh caprica


Här vill jag bo!!

Så här vill jag se ut!!

Och ett sånt här vill jag ha!!

På fredag smäller det! Har redan sett piloten men ändå! Jag längtar så!

Ska för att please Daniel sluta vara cheezy och sluta prata om min man *lezzen_tjej_86*

Idag ska jag gå och handla på Lidl, jag ska handla pesto, kalkonsalami, bröd, schampoo och balsam! Sen ska jag gå hem och mysa och titta på Big Love och Grey's anatomy!

Åh! igår! Jag skyndade mig som fan för att hinna till Solna Vuxenutbildning, sprang omkring i Hagalund (Blåkulla!!) men missade det ändå *sobbing* så stod jag där alldeles ledsen och väntade på bussen hem och så vips så satt jag eller ja jag låg mer ner på rygg, alldeles blöt och kall. Så satte jag mig på bussen och tyckte synd om mig själv, bestämde mig för att jag förtjänade en sallad, så går jag av bussen och går uppför backen till pizzerian och vips så ramlar jag igen, så fick jag en kaffe av killen på pizzerian, han gjorde min sallad och jag går hemåt. Så i backen ner till mig så vips! så ligger jag på rygg igen. Tyckte så jävla synd om mig själv.

Nu måste jag dessutom åka till Blåkulla imorgon!

19 jan. 2010

Stuck in a hard place

Sov sjukt gott inatt, eller ja länge i alla fall. Drömde att jag på något sätt stoppade upp människor med pinnar, asså de levde men jag gjorde så att de såg ut som fågelskrämmor, stort w00t. När jag vaknade hade min arm somnat sådär brutalt så att man inte kan göra något, så jag lyfte handen till mobilen för att komma åt dismiss-knappen på alarmet, hahahaha, helt lealös.

Snart ska jag till jobbet!

19:11

Kom precis hem från jobbet. Jag gillar att ha två jobb. Dels har jag ju jobbet på taxi, och jag gillar det jättemycket. Emellanåt är det ganska ensidigt, men jag får lösa problem, kolla upp saker, se till att allt flyter. Sen har vi jobbet på kåren som är mer tänka långsiktigt, finula på strategier och sånt. Bra blandning! Och i nästa vecka börjar matten och fysiken!

Åh, så trött på att folk tycker att det är så romantiskt med mig och S, ba asså på pappret kanske, men sjukt jävla ovärt att vara kär i någon som är så sjukt långt bort. Igår bråkade vi!! Asså, okej, jag borde typ inte tycka att det är peppen, men det var inte riktigt bråk, mer som ett heated argument och det är så jävla skönt att kunna ha det efter år av ba menlöst "jaha, tyck det då, nu slutar vi prata om det".

Leila påstod att jag pratar engelska men översatt till svenska. Ibland känner jag mig som Viktoria Silvestedt, igår sa jag till min mamma att Sudbury är en minstad, hon ba va? varför är det minor där? hahaha, jag menade en gruvstad.

Imorgon jobba taxi, torsdag jobba kåren hemifrån, och på kvällen kommer hundarna och förhoppningsvis Emelie, vi ska titta på Twilight!

17 jan. 2010

Giftigt hjärta

Du skrev; Älskade visst har Du rätt
i att varat är olidligt lätt
och när skuggorna tynger en vän
med marscherande gossar i tenn
ligger seklernas samlade damm
som ett tyg över Amsterdams hamn
Du var ett cinemascope och ett liv
som en skugga på fransk celluloid

Drack för mycket rödvin i fredags, har minneslucka på flera timmar. Det enda jag kommer ihåg är att S berättade att han hade sett Book of Eli och att han har varit kär i mig sen länge.

15 jan. 2010

Poker Face

Helvetesveckan är nästan till sitt slut! Jobbat för mycket för vad som är okej och ba bläää!! Men ikväll ska jag dricka vin och sjunga sing star, sen ska jag äta pommes frites och prata med Mannen med stort M. Pratade med mamma idag, asså aaah, hon verkar äntligen ha fattat att jag inte vill plugga till it-konsult (ba w00t, jag trodde hon kände mig) för idag sa hon "Du som har huvudet på skaft och gillar siffror, ska du inte plugga ekonomi?", stort w00t igen. Jag sa att jag hade pratat med S och att han ville att jag skulle plugga där en termina (sa inte att jag typ bestämt mig för det och att det inte riktigt är så löst som att han föreslagit det) och då säger kvinnan "Ja, men om du pluggar ekonomi med internationell inriktning kan du ju läsa lite där". Alltså min mor, varför i hela fridens namn skulle jag påbörja en jävla civilekonomsutbildning bara för att komma åt en utbytestermin?? Gud, jag måste verkligen komma på vad jag vill. Hade utvecklingssamtal med min ena chef idag, mitt mål under 2010 är att komma fram till vad jag vill. Sjukt utvecklingssamtal för övrigt, bland annat tycker han att jag är blå (alltså som personlighet, man kan vara grön, gul, blå eller röd), han upplever mig dessutom som sprudlande (hans ord!!).

Nej, nu ska jag dammsuga och ta ett glas vin. Gärna i underkläder. Hejdå!

20:42

Eat my panties off of me, do whatever comes naturall-eeeey

14 jan. 2010

Seriöst!

Måste fatta ett beslut.

Jag borde bara hångla upp honom och ta konsekvenserna av det. Blir det fett awkward så drar jag, vad är problemet? Egentligen? Varför fortsätta en pseudorelation med nån som typ egentligen är ganska tråkig med FETT SNYGG så man bara vill knulla?

Vad håller jag på med?

Borde helt klart dra mig ur detta.

13 jan. 2010

Sämsta veckan ever

Hela den här veckan kan gärna bara försvinna, jag jobbar mardrömspass varje dag, idag jobbar jag 08-01, seriöst, vem gör det liksom? Dessutom söp jag till igår kväll och vaknade bakis och jävlig imorse klockan 07. Satt och drack öl med mina kollegor, vid 20 så sa Anders "Mikaela, skadan är redan skedd, ta en till öl", då hade vi redan druckit i 3 timmar. Asså åh, vill gå hem. Sämst är också att eftersom jag jobbar så mycket så har jag knappt pratat med S på 3 dagar *sobbing*

Härmar Sandra:

10 favoriter:
färg: rosa, svart och mintgrön
mat: avocadosalladen från min lokala pizzeria
artist: Blondie
film: Dirty Dancing
bok: Twilight hehe
sport: rofl
årstid: höst
veckodag: lördag
glassmak: päron, eller kanske pistage!
tid på dan: runt 21

9 nuvarande:
humör: lite bakis och trött
smak: physialis
kläder: strumpbyxor, svart kjol med rosett på magen, kofta med spetsmönster
bakgrundsbild: Svart
nagelfärg: naturlig
omgivning: kontoret på taxi
störigheter: att jag inte får gå hem och sova
tankar: att jag vill gå hem

8 första:
bästa vän: Ulrika
djur: vi hade en hund, vette fan vad hon hette, men hon bet mig så hon fick inte vara kvar
piercing: öronen
kärlek: Jack
musik: supremes
bil: lol
kyss: första riktiga kyssen var Leo, hahahaha

7 senaste:
cigarett: tidigare idag
mat: en physialis-frukt
biltur: ingen aning
kyss: S ^___^
cd spelad: Lush
tv program sett: Såg law and order igår

6 har du nånsin:
brytit mot lagen: japp!
blivit arresterad: nej
nakenbadat: jag vet faktiskt inte *pryd*
varit på tv: hoppas inte
kysst någon du inte kände: ja, nästan uteslutande

4 saker:
du gjorde i igår kväll: drack öl på Retro
nu: fördriver tiden
du gör när du är uttråkad: spelar evony, tittar på tv
du vill se ut som: hello kitty!!!

2 val:
svart eller vitt: svart
varmt eller kallt: kallt

1 önskan: att jag ska få bo i kanada i höst och plugga matte

12 jan. 2010

Okej, nu jävlar...

... ska jag gå till botten med det här. Vad ÄR kärlek? Jag MÅSTE få veta! Jag tänker för mycket! Vände mig därför till en statlig myndighet, det känns tryggt. Vårdguiden säger:

Vad är kärlek?

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.

Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

Kärlek enligt SAOL

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".

Själv har jag fanimej ingen aning, men jag är ganska sugen på ett svar!

Låt oss säga att det verkar som att jag tänker på personen i fråga HELA tiden. I alla möjligaolika konstellationer, inte nödvändigvis sexuell, men, tja, situationella. Jag dagdrömmer, spelar upp små pjäser som jag regisserar till min fördel.

Minns inte riktigt hur det var med Största kärleken, men det utgår jag definitivt från. Men honom var det ju också så att luften blev elektrisk och jag inte kunde andas när han var i närheten. Och jag ville bara kramas hela hela HELA tiden. Jag minns att jag tänkte att jag inte ens behöver ligga med honom, bara jag får sova på hans arm. Vi pratade och pratade och pratade. Så fint blir det aldrig igen. Man är bara sjutton en gång.

Samma sak med Bästa kompisen. Jag blev helt betagen och det var bara knulla knulla knulla i huvudet så fort han kom in i rummet... Men det var också lite annorlunda: vi hade aldrig något att prata om. Han tröstade mig när jag var ledsen, klappade mig på huvudet men i samma stund jag mådde bättre och vi hade legat och han hade dissat mig så hade vi absolut ingenting att säga till varandra. Vi bodde ihop ett år efter det och allt var awkward. Men gud vad kär jag var i honom.

Med Queerpoeten var det något annat, kanske inte ens kärlek, han var mest spännande för att han var främmande och ny. Vi hade lätt för att prata och vi låg lite men sen hade vi världens mest obekväma sova över-date på min födelsedag och så styrde jag av. Kan inte minnas att det var särskilt mycket dagdrömmeri kring det.

Tweepoparen från Lidingö tror jag att jag kan ha dagdrömt en hel del om. Vill minnas att vi alltid hade kul och när vi hade dejtat några månader och var på Debaser så sa jag att jag gillade honom, hintade att jag kanske ville ha nåt mer. Han såg besvärad ut och sa att han under veckan hade tänkt motsatsen. Vi låg lite till, sen skaffade han tjej.

Stockholms sämsta ligg åkte jag runt med i en bil i några månader, vi var alltid fulla. jag hade sjukt kul då, men han var ett cp och en teaser, och relationen avslutades med att jag ringde upp honom på fyllan klockan fem en morgon och sa att jag var kär i honom. Dagdrömsstatus: väldigt hög.

Den norrländska anarkisten hängde jag med länge, fem månader kanske, och trots att det var i våras så minns jag inte alls om jag dagdrömde om honom. Konstigt. Jag vet att jag verkligen, verkligen gillade honom och så, hade tom ett "jag älskar dig" på tungan en gång. Han var den som jag verkligen hade kul med, vi hade något gemensamt förutom liggandet. Men så blev han needy och jag flyttade till Skellefteå och, ja, det gick ver.

Men jag vet inte. Det har alltid varit så annorlunda, och de jag har varit mest kär i/mest besatt av har alltid varit de som inte riktigt har passat mig. Jag har skräddat om dem till något som, ja, liksom är något annat i mitt huvud. Men lik förbannat har det pirrat mest i magen för dem. De vanliga, som jag faktiskt har sjukt kul med, de har varit liksom... På en annan nivå. Inte överjordiska liksom.

Vad fan betyder det här?

Förlåt.

Jag är ledsen, men jag drabbades av GRAV INTERNETPARANOJA, dvs att Dockpojken skulle hitta till den här bloggen, och raderade en massa inlägg. Och så en obehagskänsla som har kommit krypande de senaste dagarna: jag känner att jag... verkligen inte har någon lust att hänga ut den där historien längre. Det har blivit lite för privat och en riktig relation, tyvärr. Alltså inte en ihop-relation på något sätt alls, men den är verklig nu, han är en person med ett namn och en historia och inte bara ett spexigt tidsfördriv. Det är inte rättvist, varken mot honom eller mig.

Ägnar mig nu åt att fulstalka på Facebook. Det är SMUTSIGT och jag borde inte göra det för min mentala hälsas skull, men det är ju SÅ SVÅRT att låta bli.

11 jan. 2010

internetparanoja...

ägnar mig åt ALLT annat än det jag borde, nämligen:

1. ringa arbetarens chefredaktör för att höra vad fan som hände med min faktura
2. ringa länsstyrelsen för att höra vad fan som hände med mitt körkortstillstånd
3. skriva den där jävla inluppen
4. maila min bror alla fakturor från 2009

alltså:

10 favoriter:
färg: pistage
mat: ost
artist: housemartins
film: picassos äventyr
bok: mina drömmars stad
sport: nej
årstid: vår
veckodag: onsdag
glassmak: äter ej saker med socker i
tid på dan: 09.30, ring p1!

9 nuvarande:
humör: dampig och lite pirrig i magen, har förmodligen ett samband
smak: om man slickar på svett är det ju en smak
kläder: raggsockor, cerisea mjukisbrallor, brorsans linne
bakgrundsbild: en egon schiele-tavla
nagelfärg: röd
omgivning: skabbiga studentrummet i anderstorp
störigheter: hahaha! jo, det finns en, helt klart
tankar: se ovan

8 första:
bästa vän: hanna
djur: undulaten pelle, blå var han
piercing: i underläppen
kärlek: brian littrell
musik: absolut music 18
bil: vet ej än
kyss: vet ej, men det var på en bob hund-konsert iaf

7 senaste:
cigarett: i lördags till tonerna av sibiria, mycket fint
mat: ost
biltur: med henrik, vi körde scenografi från teatern
kyss: joel
cd spelad: cd? ingen aning, måste ha varit flera år sen
tv program sett: national geographics air crash investigation! BÄSTA programmet på hela you tube!

6 har du nånsin:
brytit mot lagen: haha, jaa, big time
blivit arresterad: nej, lustigt nog inte
nakenbadat: japp, vem fan har inte det?
varit på tv: jorå
kysst någon du inte kände: självfallet

4 saker:
du gjorde i igår kväll: satt på skolan och byggde modell
nu: prokrastrinerar
du gör när du är uttråkad: skunkar/facebookar/bloggar
du vill se ut som: en sak? en rosett då kanske

2 val:
svart eller vitt: svart
varmt eller kallt: varmt

1 önskan:
haha, joo du, det finns ju en va.

10 jan. 2010

you just have to laugh

hade fått kärleksbrev när jag vaknade imorse ^__^ min man = världsbäst. somnade faktiskt vid 01:30 igår och vaknade vid 09:00!! Jippie!!

åh, har kanske inte berättat om hatbrevet om mig, hehe. fick jobb som valnämndsordförande/projektledare för kårvalet på SU, en brud som INTE fick jobbet lackade och skrev följande osköna insändare i Gaudeamus. Det är dessutom bullshit, jag har arbetat politiskt, bara inte partipolitiskt. Men, läs och enjoy!

12:45

Druckit kaffe, njuter av söndagen osv. Funderar på att måla naglarna, duscha, hårinpacka håret etc men det inte om jag orkar, det tåls att fundera på.

Var ute och drack öl med Kattis igår, var för jävla trött men det var trevligt ändå, vi pratade om kärlek, rätt gay.

Ska titta färdigt på bsg men S säger att det inte kommer att sluta lyckligt och eftersom jag är en känslig ung flicka är jag rädd att jag ska bli ledsen så jag drar mig lite för det.

Har endast lyssnat på Blondie senaste dagarna, blir vansinnigt sugen på att blondera håret och se ut som Debbie. Eller rött hår, då skulle jag matcha S, hahahahaha. Asså sorry för tjatet om min man *är kär*

15:57

Pratar om "framtiden" men min man :S Jag hatar att prata om framtiden för det är så mycket ångest sammankopplat med det. Det är lättare med honom, han är så positiv, ser lösningar, målar upp bilder och ibland får jag ta ner honom på jorden men oftast föredrar jag att bara svepas med. Hösten i Kanada verkar i alla fall mer och mer faktiskt bli verklighet, och efter jul åker vi tillsammans tillbaka hit ^___^

9 jan. 2010

cool as air

var död igår när jag kom hem, däckade och sov i 3 timmar. vaknade vid 23, somnade igen vid 01 och vaknade vid 06 så har ju liksom sovit 8 timmar men asså jag venne :(

ska egentligen gå upp om 3,5 timme och jag inte bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska titta på tv.

8 jan. 2010

jomensåatteh

Okej, vill bara dö. Satte mig och tittade på battlestar gallactica igår vid 18, grät en skvätt när caprica 6 förlorade sitt barn för att xo inte älskade henne, ba *jag vill ha barn med S* hahaha (skjut mig) sen vid 19 så ba men asså jag är ju trött, lika bra att jag somnar, jag kan sova till 05 eftersom jag knappt sovit på flera dagar. så jag somnade. vaknade vid 00:20 typ och ba HEJ NATTEN!! Har varit vaken sen dess och ska nu jobba 8 timmar till.

Hittade en kurs på Högskolan i Halmstad: Science Fiction och Fantasy 7,5 hp *måste läsa*

7 jan. 2010

*skämskudde*

12:45

Har sovit 7 timmar senaste 3 dagar *sobbing* Vaknade idag och ba BLÄÄÄÄ livet.

Dagens win:


Återkommer efter en kopp kaffe.

16:28

Har bestämt att det är slut på det här nu, inget kaffe efter klockan 17 på dagarna och om jag ska upp innan 09:00 ska jag vara i säng senast kl. 01:00. Våren kommer att bli skitjobbig som det är med 110% arbete, 75% studier och upprätthållande av dels vänskaper här och dels kärleken 6500 kilometer bort. Överlever jag det här ska jag ge mig själv en kram. Kanske ska göra som Blondinbella och säga 3 saker som gör mig stolt innan jag somnar varje dag. Idag skulle det bli:
- Fixat franskan trots att jag är en looser och glömde tacka ja till antagningen
- Diskat
- Sorterat tvätten jag tvättade för en vecka sedan

Alltså, är jag en så stor idiot som jag framstår som? *vill skjuta mig själv*

Nej, nytt år nya möjligheter, nu är det slut på idiotin.

6 jan. 2010

ITS IN THE FRAKING SHIP

På bra humör för en gångs jävla skull, fick sova 5 timmar inatt innan jag vaknade!! Firade med en gigantisk kopp svart kaffe. Idag ska jag städa mitt badrum, äta middag hos mami och papi och titta på på sista avsnitten av bsg för den 22 januari sänds Caprica!! Missa inte!! För guds skull, missa inte!!

13:08

Spillde ut kaffe över hela köket, och med köket menar jag mitt pentry. Epic fail!

Tänker på framtiden och baktiden och inser hur sjukt mycket roligare jag var mellan 8-16 än nu, hoppas att det är i 8-årsperioder för då kommer jag ju bli rolig snart igen.



*jobbar på humorn*

OBSERVERA 1995!! jag var 9 bast!! sååå rolig jag var!!

13:26

Ska maila Fredrik Reinfeldt och fråga om moderaterna vill köpa min röst i utbyte mot hushållsnära tjänster *hatar att städa*



OMG, på tal om det, ngn på jobbet trodde jag var blå!! Asså serri, okej att jag är blåblodig, men har jag verkligen en konservativ approach? wtf

22:46

Middag i borgelighetens högborg. Till råga på allt var det någon slags amerikansk mdidag? Stuffed kalkon med massa grejer och cheesecake till efteråt.

Som vanligt diskuterades min Framtid (med stort F), internet och skolväsendet. Min mamma skaffade facebook men la ner för att hon tyckte att det var så jobbigt att gamla vänner försökte adda henne, älskar mamma. Sen började hon ranta "Ja så ska man läsa mailen och avgöra om det är värt att svara, facebooka, blogga och så måste man ju twittra också", jag och pappa höll på att skratta ihjäl oss. Mamma ba "går ut med hundarna, skriver lite på uppsatsen, snart vin på riche med @Pia" Jag höll på att skratta ihjäl mig.

Sen lackade mamma på mig när hon såg vad jag har på mig utomhus, så hon prackade på mig täckbyxor och en stor grön dunjacka, ser numer ut såhär *sexy*

cylon detector!

OMFG, det finns en cylon detector app till iPhone!! Är det bara jag som känner att livet helt plötsligt blev lite mer meningsfullt?

S har kommit hem från jobbet, igår tyckte han att jag skulle komma efter jul eftersom han är ledig då, men nu har han kommit på den brilljanta idéen att jag kommer i augusti och pluggar höstterminen för då efter jul när han blir ledig så kan han följa med mig tillbaka till Sverige ^___^ Greppa att vi skulle få typ 8-9 månader tillsammans!!!

00:56

HAHAHAHA, jag blev attackerad idag i spelet vi spelar, och jag är en stor tjej och kan ta vara på mig själv, men S lackade ändå och har nu gett sig fan på att döda hela alliansen. Han tyckte att jag skulle skicka den här till de som attackerade mig:

5 jan. 2010

You can never have too many shoes, handbags or men.

Okej, var och fikade med Queerpoeten, ett gammalt ligg från 2004. Han var riktigt soft! Och göllig, hade för mig att han var rätt tokugly men så var faktiskt inte fallet. Fast jävla fula skor hade han, det är sjukt avtändande.

Ärligt talat, jag är ju SJUKT YTLIG. Det mest avtändande jag vet är (tätt följt av moderater och unga excentriker) när folk (läs: män) har fula kläder. Jag skulle fanimej aldrig kunna dejta någon som inte kan klä sig. That's it. Och inte heller någon med långt hår, jävla legolaskomplex alltså.

17:46
Var ute för sjuttielfte dagen i rad igår, skulle egentligen bara fika med Mickan och Klapp men vafan, gå till Söderkällaren och dricka COLA, trodde jag det själv eller?

Det blev sex öl.

Kommer snart att behöva en levertransplantation.

Dockpojken hörde av sig! Igen! Han var också full, jag sticker ju till Skelle imorgon så vi ska väl ses, synd bara att han är så Dr. Jekyll & Mr. Hide, han är fett kul när han är full men inte så spännande utan sexton öl innanför västen.

stort lol

okej, insåg en dålig grej med skunkdaggan i bloggform och det är ju att alla små notiser man kommer med liksom blir ett nytt inlägg, men jaja.

Det här är jag:


HAHAHAHAHAHA

14:06

Nu fuskar jag!! Och uppdaterar bara inlägget!!

Alltså, vad ska jag göra i 3 dagar, kunde inte registrera mig på kursen i franska jag ska läsa av någon jävla byråkratanledning, de flesta serier har fortfarande juluppehåll, S är på jobbet, Sandra svarar inte i telefonen och efter det blev jag så trött så nu bara sitter jag här och stirrar.

Funderade lite på att städa lägenheten eftersom det var åtminstone en vecka sen och när jag skulle plocka upp min xbox-kontroll från golvet så såg jag tomma kondomförpackningar och ba EH (egentligen tänkte jag att shit vad bra sex jag hade i två veckors tid, nu är det torrperiod i 136 dagar till) så ja, en dammsugning och våttorkning av mina 22 kvadrat skulle ju inte skada, men jävlar vad trist. Ringde mamma och angstade lite om framtiden, hon ba "ta vara på din potential" och jag ba "kan jag inte bara få typ stämpla frimärken resten av livet", ja, mycket längre än så kom vi inte.

La fram Sandras förslag om att plugga på distans från Kanada för S igår, han tyckte det lät grymt och föreslog efter jul nästa år, eller ja i år, ni fattar, och det skulle ju vara awesome så då kändes livet lite enklare.

15:07

HAHAHAHA, måste ha!!



man kan beställa 10-pack för $21.50, vem är peppad??

15:17

Okej, nu är jag faktiskt helt seriös, jag fyller år om 24 dagar, och den som ger mig den här:


får... en puss? Jag är sjukt bra på att kyssas, gör S knäsvag! Skoja! Eller asså, skoja om att jag ger en puss som tack, men jag blir sjukt tacksam, måste få den!! finns på cafepress.co.uk

16:39

*inser att jag borde skaffa ett liv*

Käkade pyttipanna, pyttipannaliknande mat heter tydligen hash i staterna, det tyckte jag var kul. Det var gott. Sedan tittade jag på nya Brothers and Sisters och sen grät jag en skvätt för att allt är så komplicerat *skojar inte* *tar mig själv på sjukt stort allvar*

Och, största lolet idag!! Tog en dusch (inte lolet) och sen ba va ska jag ha på mig nu? Hittade en t-shirt S glömt och ba ah, bra idé så nu har jag på mig en vit jävla mans-tisha som det är ngt slags tryck på. En sån sportvariant ni vet. Ah, halledag, livet alltså, vad kan man säga.

I brist på skunk: varsågoda!

Nyår var faktiskt riktigt fint. Först verkade det bli katastrof, eftersom jag jobbade mycket längre än vad jag hade trott - skulle eg har dragit till en fest hemma hos Gro där Daniel och Siri var men det sket sig eftersom jag inte kom loss från jobbet förrän typ halv elva. Fast sen fixade det sig ändå:

Först får vi mat och bubbel att ta med på fest av chefen, sen hänger jag och bästa kollegorna ut i personalbaren där Alexandra outar att det är fest i hennes hus i Gamla stan. Alltså HELA huset, alla fem våningarna plus källaren där det finns bar och dansgolv och man får röka inne.

Jag börjar bli lite high on life på det där bubblet men är fortfarande tillräckligt skärpt för att radera lite nummer ur telefonboken, Dockpojken bl.a., sandra är nämligen annars fyllesms:ens okrönta drottning, jag gör aldrig bort mig så mycket som när jag får för mig att börja messa på fyllan och nyårsafton är fanimej den mest episka natten att fyllemessa på. Strax innan tolv sticker vi från personalbaren till gamla stan och går upp på taket, det var fantastiskt fint med utsikt över hela Södermalm och lite av Vasastan.

När det nya decenniet kickar in hänger jag på taket med mina fysiker/matematikerkollegor Niklas och Adam som ordvitsar om grundämnen. Jag lyckas dra en vits om lithium och de skrattar, det var en bedrift! Sen går vi in igen och jag dricker mer skumpa och försöker ringa Klara och Siri men telefonerna är ju såklart döda. Eftersom jag inte direkt känner någon mer än mina kollegor som inte direkt är hångelobjekt (heta Simon och Kaspian var ej där) lallar jag runt lite mellan alla våningar och får syn på en blond Håkan Hellström-kopia som visar sig vara civilingenjör från Lund som jag tvingar med ut för att röka och sen hånglar han upp mig. mycket snart ingår vi en ligga-deal och sticker från festen i syfte att close the deal sas, men eftersom vi båda pluggar på annan ort och slaggar hos våra päron så föreslog han att vi skulle TA IN PÅ HOTELL. Jag dör lite av skratt men sure thing om han pröjsar så visst. så vi hamnar på fucking HILTON vid Slussen, minns tyvärr inte varför men jag antar att det var närmast. haha måste ha kostat en FÖRMÖGENHET! (obs obs pröjsade alltså EJ, överlät det på karln.) sen har vi svinbra sex, alltså from nu ska jag alltid ligga med trettioåringar, fattar inte alls varför jag har jobbat neråt i åldrarna tidigare, 1980 är en fin årgång alltså.

Aja, sen när vi typ har legat i nåra timmar och klockan är fem kanske så ringer min mobil. det är ett okänt nummer, men jag svarar ändå, tänker att det är typ Siri eller Klara eller brorsan, men det är det ju inte. självfallet är det DOCKPOJKEN som är ganska rejält på kanelen och på väg hem från nån fest. jag går in på toaletten för att prata med honom och sitter där kanske typ tio minuter, han är ganska osammanhängande och fattar typ inte att jag håller på och knullar. När jag kommer ut igen så har civilingenjören däckat och jag bestämmer mig för att det fanimej är för jobbigt att vakna asbakis bredvid honom så jag klär på mig och drar. Funtade lite på att lämna mitt nummer för ytterligare en knulldejt men serri, okej för att han var het men han var ju civilinjengör.

På väg hem ringer dockpojken IGEN och säger att han är en jukebox och att jag ska önska låtar. Jag går längs Hornsgatan och vi sjunger Vapnetlåtar tillsammans och sen när jag kommer hem framför han HELA 69 love songs över telefon. Tror att vi tjafsar lite om Tough Alliance också, och sen undrar han ca 40 ggr när jag kommer tillbaka till Skelle och hälsar att vi ska skeda då. sen skriker han att han har "knullat så jävla mycket under julen", vet dock ej varför den informationen skulle till mig.

Det hela avslutades med att vi däckade på varsitt håll och jag vaknade vid 14-tiden och kräktes.

2010, stor succé än så länge!

wee!

Åh, känns nästan som skunk i alla fall, eller ja, jag ska väl inbilla mig det i alla fall.

Är ledig i 3 dagar nu, har inte den blekaste om vad jag ska fylla tiden med, tänkte börja med att lyssna på den här på repeat:


och läsa i boken om RobPat som jag fick av Andrey.

Slänger in en sjukt snygg bild på Chuck också: