27 feb. 2010

:/

BUHU tittade på trailern till the Crazies, jag ville verkligen inte och min kille ba "its not scary" så tittade jag och jag började grina!! Asså inte ok!!



Fick inget packat idag :/ Färgade håret, drack Orangina och käkade nötter istället.

Nu ska jag titta på Skins!

15:01

Somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för sent :( Har packat en kartong, har en kvar, sen får fan pappa komma med fler.

Min kille har stora planer på vad vi ska göra om the Crazies skulle hända på riktigt.

26 feb. 2010

Protege-moi

Placebo=bästa bandet *emo*

Mötte upp Rebecka igår, gick till Shakespeare, snackade skit, snackade om döden och kyrkan och mannen som vägrade ta i hand med den kvinnliga vd'n. Sen gick vi till Musslan, sen tog jag och Maja en taxi hem.

Idag ska jag jobba lite, sen MÅSTE jag städa min lägenhet och packa lite. Jag har 2 flyttkartonger så jag tänker att jag ska packa ner bokhyllan. Asså åh, hatar att flytta. Menmen.

21 feb. 2010

hes not like all them other boys

är sjuk igen, så jävla trött på att snora och nysa och frysa :(

känner att jag tappar kontrollen igen och det får inte hända nu.

valparna kom igår! när jag är frisk igen måste jag åka hem till mamma och pappa och titta!

19:26

skit skit skit. mår inte alls bra och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Om en vecka flyttar jag och Klara in i vår lägenhet, det ska i alla fall bli bra. Jag är fortfarande 14 år och hänger upp min tillvaro på framtiden, det blir sällan så bra men hoppet är väl det sista som lämnar antar jag.

19 feb. 2010

tsk

Jag är den lille uttern i reklamen!!

Brutalt peppad! S hade pratat med Chewy och Marty om Murder Mystery Weekends och Chewy vet ett ställe inte så långt bort där man bor i små stugor och så är allt ett mysterie!! Asså så läskigt!! Ba går omkring bland stugorna och DÖÖÖÖR!!

Ikväll kommer Rebecka och Kattis hit ^___^ Imorgon jobbar jag 17-04 :( Min pankhet går helt ok, men mest bara för att jag har bra kompisar som ba "Man måste ha kul ändå, det jämnar ut sig i slutändan". Och igår fick man mat på jobbet!! Eller det blev över efter ett möte, men ändå! Falafel och bulgur och hommous och massa gott!!

BUHU, S berättade värsta hemska historien om en 21årig man som blivit arresterad för spousel abuse och aggrevated assault och massa skit och så hade hans 3månaders bebis (!!) blivit airlifted till Ottawa för svåra skador och nu är bebisen död och mamman är på sjukhus och de två andra barnen är i custody :( :( hatar folk som är meanies mot barn!!

Känner mig som att jag är på E. Någon som testat kola-blad förresten?

18 feb. 2010

yey

17 feb. 2010

*gillar donkeyboy* tack philip m0hr

har hittat min idol, tror att hon är andreas tjej. relativt övertygad.

hursom så verkar vi båda gillar niotillfem:



och jag hackade den riktiga. lolz.

12:00

Berättade för S att jag eventuellt ska leka mordgåtan eller vad det heter med jobbet. Och då berättade han att det finns sånna helger!!! Och ja, jag har ju hittat min soulmate så nu ska vi göra det. Någon gång. Men ändå!! IM SO EXCITED AND I JUST CANT HIDE IT! Får iofs lite ont i magen, tänk om de mördar mig? Jag fattar ju att det inte är så men ändå. Hittade dels ett TÅG man kan åka från San Diego till Los Angeles och så är mysteriet på tåget, fatta vad läskigt, MAN KOMMER INTE AV TÅGET!! AAAAH!!!

16 feb. 2010

^___^

Har legat hemma och nyst i två dagar. Är rätt trött på det. Funderar lite på att klä på mig och gå till macken och köpa tobak men det verkar vara ett himla projekt!

Jag vill så himla gärna ha Syfy, kanalen. Hoppas att S har den, jag tror det. Måste kolla med honom ikväll. Försöker ladda ner remaken på Alice in Wonderland men piratebay ba "search engine overloaded" :(

16:21

Tsk en kollega till mig trodde häromdagen att jag hade bott i Kanada för att jag hade sån dialekt. Jag ba nä, har aldrig ens vart där, sa dock inte att jag tillbringar flera timmar varje dag med en kanadensare haha.

Ännu en bra unge:


18:45

YES hittade alice!!






Snart är den nerladdad, då ska jag ta en kopp kaffe och titta! YEY!!

15 feb. 2010

happy valentine!

Jag och min kille spenderar alla hjärtans dag med att snacka skit om äktenskapet och förhållanden i allmänhet. Bästa delen av konversationen var när HAN säger "im gonna convince you that marriage is just a ceremony to declare ownership of someone and why would you wanna do that", jag ba eh, no need to tell me.

21:51


A guy comes into a bar and sits down to have a beer. He turns to his side and he sees this other guy, he looks completely normal except that his head is the size of a cue ball. So he walks over and he asks the guy why his head is so small. And the guy tells him that he was stranded on an island, and a mermaid showed up and said he could have 3 wishes. So he wished to be rich and poof he was, he then wished to be rescued and a second later a ship showed up at the horizon. The mermaid then asked what his last wish were and he asked if maybe they could have sex since hed been stranded there for so long. The mermaid said they couldnt because she didnt have the right equipment. The guy then said "How bout a little head?".

HAHAHAHAHAHA

14 feb. 2010

Take me Im yours

Asså gårkvällen var ju, eh, speciell. Mamma och pappa hade fest med 30 gäster. Jag var där och hjälpte till, dukade, serverade grejer och sånt. Sen drack jag bacardi breezer vattenmelon med William och Jonte. Ringde S och sen somnade jag alldeles för sent. Det var seriöst folk som rökte hasch *upprörd*

Imorse snoozade jag för länge, fick ta kaffe i min termos och springa till spårvagnen. Hade fått ett mail tidigt imorse som har gjort min dag. Världens finaste mail *sjukt lökig tjej* men seriöst, ah, livet. En riktig fitta men ibland så får man till det.

Idag är jag otroligt förkyld, jobbar 11 timmar och tycker sjukt synd om mig själv. Ska åka hem sen, duscha varmt, dricka te och prata med världens bästa kille.

12 feb. 2010

Now everything is cool as long as I'm getting thinner

Skönt att min killes mamma samlar på enhörningar, så jävla tacky hahahahaha

Imorgon jobba och sedan hem till mor och far på fest. Livet alltså. Käkar ett äpple och en mandarin till middag, känns stabilt.

00:37

It's the 12th today right?
Yep
Good then I have tonight and tomorrow to finish the last stuff
Ey?
Im working on something
Ah ye the solution to the prison problem?
No something that has more to do with what happens in 2 days
Whats that?
Well, what date is sunday?
The 14th
Yes, whats february 14th?
Ah, valentines haha
Yes...

VAD??? La in ett pass på jobbet 10-21 för att slippa den jävla skitdagen. Nu undrar jag ju verkligen vad det är som det jobbas på...

08:00

Ska duscha, fläta håret, sminka mig och åka till jobbet.

Jag har världens bästa kille, på riktigt.

you know I've never met a man whose made me feel quite so secure
hes not like all them other boys they're all so dumb and immature

Fast sen sjunger hon att han inte är bra i sängen och det stämmer inte *har sjukt bra sex*

Åt ett äpple, lite antioxidantdryck och en vaniljshake till frukost. Ska snart ta mer kaffe och käka en mandarin. Asså frukt, så jävla gott.

9 feb. 2010

Breath of life

Fick ett sånt jävla knivhugg i magen ikväll, kunde inte andas och inte stå och det var hemskt. Lugnade ner sig och det blev bra igen. Men serri, trodde inte att det kunde göra så ont. Skrev värsta fina kärleksbrevet också.

Okej, allvarligt, Sandra skriver inte längre. Läser någon förutom Andrey, Leo och Daniel mitt värdelösa dravel? Inte för att det spelar så stor roll eftersom jag skrev skunkdagga i alla år utan att få någon respons men när det ändå finns en kommentarsfunktion känns det ju värre liksom.

Hittade en ful man idag, det gjorde mig glad. Snackade om skönhetsoperationer, äventyrare och att förverkliga sig själv med S, eller ja, jag rantade. Sen hittade jag niotillfems nya regnkappa och jag hatar att säga det men åh vad jag vill ha den. S bara garvade och när jag ba sobbing för det så frågade han om jag hellre skulle se att han ba "Oh, its perfect, whenever i put my pretty clothes on i dont have to hide it with a jacket just cos of the rain" och jag ba JA KANSKE DET!!

Äh, ska titta lite på tv.

Asså måste bara säga, är fortfarande skräckslagen efter Glamourama, och vidhåller min åsikt efter klippet från Elle-galan: Anna Hibbs måste vara en av Sveriges mest osympatiska människor. Så jävla B.

13:18

Känner mig fett sjuk. Bara nyser och är jävlig.

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans
på: Ja, typ Edward Cullen
Är du ensam nu: ja *sobbing*
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Ingen direkt
Vill du gifta dig: Vill inte direkt, men kanske av uppehållstillståndsanledningen

FAVORIT...
Rum i huset: LOL bor på 22 kvm
Typ av musik: New wave
Parfym: Issey Miyake
Månad: Oktober

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Japp
Varit sjuk: Känns så :(
Sjungit: Kanske sjungit med lite i någon Ace of Base-låt
Sagt "Jag Älskar Dig": Nej
Velat säga till några att du älskar dem: Ja
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja, fick en kram av pappa i söndags kväll
Kissed someone: Nej :( Varför är den frågan på engelska? Fett konstigt

21:45

*uttråkad* Har plattat håret, sminkat mig, dansat till Supremes och nu målar jag naglarna. Funderar på att ta ett glas vin.

Gif Created on Make A Gif
Hade för övrigt typ "the talk" igår kväll. Inte så vettig grej men ja jag venne.

8 feb. 2010

I will be coming back for more

Nu är mina biljetter bokade och utskrivna och det känns verkligt. Jag har varit så himla nere och ledsen och ba sett mörker i tunneln gällande oss och framtiden och ba blä. Och han har sagt att snart, snart så är vi tillsammans och jag har inte riktigt kunna tro det liksom. Men med min biljett i handen känns ändå de kommande 109 dagarna, 7 timmarna och 48 minuterna till mitt plan landar i Toronto helt ok. Och mitt i allt ståhej glömde jag helt bort att jag liksom ska till Nordamerika, inte riktigt tänkt på det.

Idag ska jag bara försöka kurera mig. Vaknade i mamma och pappas gästrum imorse kl. 06 med svinont i halsen och fattade inte alls var jag var. Älskar att komma hem till mamma och pappa. Pappa kom precis som alltid lite sent och då får man en stor stor kram precis som när man var liten, sen lagade pappa mat och då sitter man i soffan under vargskinnet och läser vetenskapsmagasin och myser med hundarna och sen blev det god mat med massa rött vin. Sen blev klockan 20.30 och då tittade vi på I en annan del av Köping och skrattade och sedan var det söndagsfilm och kaffe. Peppen att vara typ 5 år igen. Efter det gick jag och la mig och läste Farbror Joakim, ringde S och sen somnade jag.

5 feb. 2010

I can feel

Sitter på jobbet och försöker knåpa ihop en text om varför det är viktigt att rösta. Ba åhhh. Solen skiner som bara den, men tyvärr är det snö utanför fönstret trots att jag sitter längst upp, så jag ser inget, men det är takfönster också och himlen är alldeles blå och det är ljust. Jag har mina rosa rayban-kopior i väskan, S säger att Sammy har likadana, hon är liksom 6 år, hur bra känns det :S

Asså jag är så jävla peppad på att flytta!! Vi kommer att ha det sjukt awesome! Sitta på balkongen på rad och röka och bibba. Sandra kom med den brillianta idéen att ha en sån liten ställning på ben till biben, genialiskt! Vi ska också ha tv-spelshörna i "salongen" och där serveras fördrinken. Enda misspeppen just nu är att övertala min bror att hjälpa mig att flytta och att jag och Klara måste måla om eftersom det är mongofärger och mongotapeter i alla rum. Ska försöka övertala att vi ska ha mintgröna väggar i köket. Vi ska i alla fall ha lilla toaletten knallrosa. Asså åh peppen!!!

3 feb. 2010

Sandra, vad fan håller du på med? *tar ett snack*

Skriv ditt namn utan några A:n.
mikel louise viktor lgercrntz

Är du nöjd med ditt liv just nu?
inte direkt. heh. eller asså det är ju ok men det kunde ju vara en million gånger bättre. stolt men inte nöjd eller hur var det.

Vad är/var ditt favoritämne i skolan?
pendlade lite, men syslöjd, matte, kemi, engelska och programmering.

Vad borde du göra just nu?
jag vet faktiskt inte riktigt. finula tror jag.

Är du kär i någon?
ja ^__^

Kan du blåsa bubblor?
japp!

Kan du nå dina fötter med raka ben?
trot eller ej så ja. mer för att jag har fel på knäna än för att jag är vig iofs.

Kan du vifta på öronen?
nej

Kan du skruva tungan?
jag venne, jag fattar inte

Har du någonsin velat bli läkare?
nej verkligen inte

Vad drack du senast?
kaffe

Vad tittade du på senast på TV?
greek

Vem pratade du senast i telefon med?
helena på bemanning

Vem ringde dig senast?
helena på bemanning

Vem sms:ade dig senast?
får inga sms *lessen* men jo masha i fredags
"hej mika. jag kan inte komma ikväll för jag har lovat att komma på sedirs födelsedagsfest. hade tänkt komma till k karaoke senare men nu skulle ni ju inte dit :( men jag sa till anna att jag hör av mig senare. hoppas ni får kul. puss"

Har du några tatueringar?
nej men snart! bonjour! i ljumsken och firefox bakom örat. sjukt sugen på modesty blaise över hela underarmen också men det kräver noga övervägande.

Har du rakt eller lockigt hår?
just nu bara tovigt, men jag får seriösa korkskruvar om jag inte "fönar" håret

Är du glad?
upp och ner som en jävla berg och dalbana.

Är du piercad någonstans?
nä, det är bara lodisar som är

Vad har du för planer för ikväll?
ska åka till hagsätra med klara och umeå, sen hem och titta på brothers & sisters och sen sova.

Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar?
lol på den frågan asså. va fan är en mjuk kille? en tjockis?

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
rödhåriga ;) nej men mörkhåriga då

Vad vill du bli när du blir stor?
"som mamma som inte gör någonting". eh asså jag vet inte om jag ville bli något, det är väl det som är problemet, och jag vet fortfarande inte riktigt. gills snuskigt rik?

Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
väldigt bra. mamma ringer iofs lite för ofta men asså vi är tighta och så. pappa är ju pappa liksom men han brukar krama mig hårt hårt och trots att han är ganska oempatisk snappar han ibland upp saker och viskar att allt kommer att ordna sig när han kramar mig. min mamma tog med mig till mallorca en gång när jag var 12 och hade försökt ta liver av mig, det var ju ett lite märkligt val av resmål men ändå ganska fint.

Vad är din favoriträtt?
avocadosalladen från pizzerian, enda grejen jag kommer sakna i Kungshamra

Vad tycker du mest om i ditt utseende?
eh inget, fan vad deppigt. eller jo asså jag är ju gullig. men ah jag venne, brukade vara min hy men lagom till att jag blev vuxen började jag få finnar(!!) så jag venne. mina fötter är rätt ok.

Tycker du att killar borde krama tjejer bakifrån oväntat?
hahahaha, w00t? asså jag fattar inte, helt oprovocerat? jag gillar ju när S gör det men om någon jävla random kom och gjorde det skulle jag dö.

Gillar din flick/pojkväns kompisar dig?
ja det tror jag förutom att de tycker att jag stjäl honom. men marty gillar ju typ alla och chewy tycker nog att jag är rolig.

2 feb. 2010

These Awkward Conversations, Constant Isolations

I Haven't The Strength To Get Back Up
Cause I'm Empty Floating Loveless
Cut Me And I Bleed Only Dust

Tror att jag kanske just förstört det finaste jag haft. Jag orkar inte. Hejdå.

21:57 Ja jag överreagerar ju som vanligt såklart.

Idag har jag druckit kaffe, fixat med blanketter, mailat och läst offerter. Sedan kom Andrey för hans dator var sönder så vi tog ut datan och brände på cd.

Imorgon ska jag jobba och sedan ska vi åka och titta på nya lägenheten ^___^